par- og forlovelsesfotografering

Det å fotografere parbilder er noe av det morsomste jeg gjør! I motsetning til en bryllupsdag hvor man er prisgitt værmeldingen og en tett timeplan, så har vi mye større frihet til å planlegge hvordan parbildene vil se ut. Hvis jeg får velge så møter jeg parene ved solnedgang - det finnes ikke mer flatterende lys!

Jeg sender gjerne over inspirasjon til hva dere burde kle dere i med tanke på hvilke farger og plagg som gjør seg bra på bilder.

Ukomfortabel foran kamera? Det er 99% av alle andre jeg møter også. Jeg har noen triks og instruksjoner på lur som får dere varme i trøya så vi får genuine smil og god stemning på bildene! Vi trenger egentlig ikke mer enn én time til selve fotograferingen, men jeg setter av to så vi får tid til å bli litt kjent og dere blir komfortable med settingen.

pris - par/forlovelse

2 timer

4000,-

  • 2 timer fotografering på valgfri location

  • Inkludert ca. 30 høyoppløselige bilder*

  • Bilder levert i online galleri

Reisetillegg for fotografering over 30 km fra Sandefjord: 8,- pr. kilometer, samt eventuelle bompenger og ferjeavgifter. Alle priser er inkl. MVA.

*Antall bilder kan variere avhengig av faktorer som vær og tid satt av til fotograferingen. Oppgitt antall er et estimat basert på tidligere parfotograferinger.

Skal dere gifte dere? Da får dere forlovelsesfotografering inkludert i prisen hvis dere booker Heldagsfotografering, og halv pris med de andre pakkene.

Se priser for bryllupsfotografering her.