Hei! Jeg heter Kine, og er en 32 år gammel jente fra Sandefjord. Jeg fotograferer bryllup i Vestfold og på det sentrale Østlandet, men hvis dere bor et annet sted i landet og gjerne vil at jeg skal forevige deres store dag kan jeg så klart la meg overtale til å reise et stykke!

Jeg startet med bryllupsfotografering for 7 år siden, og har siden den gang bare blitt mer og mer glad i det! Jeg får se så mange vakre bryllup, og alt som følger med. Kjoler, blomster, fargevalg, nøye planlagte detaljer. What's not to love?

Favorittdelen min av bryllupsdagen er helt klart portrettbildene. Det er her magien skjer! Jeg prøver å ikke posere dere for mye, men heller få dere til å fokusere på hverandre. Når dere fokuserer på hverandre, og ikke kameraet, får man frem de naturlige og genuine smilene og følelsene. Jeg prøver å få til en god miks av bilder - en del "in the moment" bilder som skjer naturlig, samtidig som vi så klart tar de mer klassiske og nære portrettbildene.

 

På bryllupsdagen kler jeg meg i pen og praktisk kjole (og behagelige og lydløse sko) så jeg glir inn blant gjestene deres.

Høres det ut som om vi kan være en god match? Da vil jeg gjerne høre fra dere! Mange booker bryllupsfotograferingen sin minst ett år i forveien, så ikke vent for lenge. Da er sjansen stor for at jeg allerede er opptatt på deres dato. Send meg en melding på Facebook, så tar vi en uforpliktende prat!

 

For at jeg skal kunne gi dere et raskt svar er det fint hvis dere får med bryllupsdato, hvor dere skal gifte dere, og hvilken pakke dere kunne tenke dere!