untitled-1-2.jpg

Hei - så hyggelig at dere er her!

Så - hvem er personen bak kameraet?

Jeg heter Kine, er 33 år, fra Sandefjord.

 

 Jeg er den finurlige kombinasjonen av en utadvendt introvert.

Ting som gjør meg glad: hunder, sjokolade, Pepsi Max, lange turer i skogen med musikk på øret, nyvasket sengetøy, kjøre bil, tordenvær, alt ved London, husarbeid, lukten av regnvær, bryllup, en skikkelig god serie eller film.

Det er nå åtte år siden jeg for første gang opplevde en bryllupsdag fra bak et kamera. Jeg var med en venninne som annenfotograf i et bryllup hun skulle fotografere, og jeg husker at når jeg kom hjem og så bildene at jeg tenkte "Det her MÅ jeg gjøre mer av!" Det var noe med den ekstreme lykken i ansiktene til brudeparet som jeg ble helt bergtatt av.

 

Siden den gang har jeg fotografert godt over 60 bryllup, og jeg blir like entusiastisk og smigret hver gang jeg får tilbudet om å være med på ett til.

Jeg er veldig opptatt av at bildene jeg tar for brudeparene mine skal vise gleden og kjærligheten de føler på bryllupsdagen. Fotograferingen skal oppleves avslappet og ikke som en stylet photoshoot. Så klart er målet at dere ser smashing ut, men det gjør brudepar på bryllupsdagen sin uansett! Jeg bruker kun naturlig lys, og jeg gjør ingen overdreven eller unødvendig redigering i etterkant.

Naturlig og romantisk er absolutt ordene jeg vil bruke for å beskrive min stil.

Tror dere vi er en god match?

Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf © 2020 - Teksleåsen 53A, 3231 Sandefjord