Personvernerklæring - GDPR

 

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf.

Kine Marie Mac Callum Pedersen er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på www.luckythirteen.no.

 

Hva slags personopplysninger innhentes?
Ved booking av fotografering vil fotografen innhente informasjon for å registrere kunden i sin kundeportal/CRM. Opplysninger som blir registrert:

  • Fornavn og etternavn

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • E-post

 

Disse opplysningene blir videre registrert i regnskapsprogrammet Visma eAccounting, for å kunne fakturere kunden for tjenesten(e) de har engasjert fotografen til å dekke.

 

Via kundeportalen tilsendes kontrakt, hvor kundene aktivt må godkjenne at bildene deres blir brukt i markedsføring.

 

Det er kun Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf v/ Kine Marie Mac Callum Pedersen som har tilgang til overnevnte programmer hvor personopplysninger blir lagret.

 

Personopplysninger som ikke blir innhentet:
Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf innhenter ikke personopplysninger som fødselsdato, personlige betalingskort eller personnummer.

 

Kundens rettigheter:

Kunden samtykker til at fotografen kan lagre og oppbevare innhentede personopplysninger til avtalt formål - bryllupsfotografering eller andre fotograferinger. Kunden har rett til å endre samtykket ved senere henvendelse. Kunden har også rett til å forespørre å få sine opplysninger slettet. Bilder vil fortsatt bli arkivert av fotografen (jfr. opphavsrett) selv etter eventuelt sletting av samtykke.

 

Ved sletting av kundeopplysninger kreves det skriftlig henvendelse til Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf v/ Kine Marie Mac Callum Pedersen - info@luckythirteen.no.

 

Hvordan informasjonen innhentes:
Informasjonen innhentes via kontaktskjema på fotografens nettsider, samt via mail og kommunikasjon i sosiale medier (Facebook Messenger.)

Det er frivillig å oppgi informasjonen. Merk at dersom man velger å ikke oppgi denne informasjonen, vil fotografen være forhindret fra å tilby ønskede produkter og tjenester.

 

Formålet med informasjonen som innhentes:

Det blir opprettet en kundeprofil på kundene i CRM-programmet fotografen bruker (StudioNinja). Dette gjøres for å holde kommunikasjonen ryddig og oversiktlig, samt for å lagre alle personopplysningene på ett sted, for enklest å ha oversikt over innhentet informasjon. All informasjon som blir lagret er opplyst fra kunden selv. Det blir ikke innhentet informasjon fra tredjeparter.

 

Hvordan blir personopplysingene lagret?
Personopplysningene blir lagret i et profesjonelt CRM-program som oppfyller alle krav for lagring av slik informasjon. All informasjon om kunde er lagret på ett sted, som forenkler prosessen med å slette informasjonen på et senere tidspunkt hvis dette blir forespurt.

 

Hvordan slettes opplysningene?

Personopplysningene kan slettes ved å sende en forespørsel skriftlig til info@luckythirteen.no.

 

Utlevering av informasjon til tredjepart:

Informasjonen blir ikke delt med tredjeparter.

 

Samtykke:
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan man til enhver tid trekke tilbake samtykket.

 

Rettigheter:
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg, og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

 

Dersom du mener at Lucky Thirteen - Bryllupsfotograf v/ Kine Marie Mac Callum Pedersen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

 

Informasjonskapsler:

Vår nettside samler inn informasjonskapsler (cookies) når du besøker den. Vi bruker ikke informasjonen som er samlet inn med informasjonskapsler for å få tilgang til informasjon. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon som personlig identifiserer deg. Informasjonskapslene som brukes på nettstedet inkluderer de som er strengt nødvendige informasjonskapsler for tilgang og navigering, informasjonskapsler som sporer bruk og husker valgene dine.

Kontaktinformasjon:

Kine Marie Mac Callum Pedersen

 

Hystadveien 37B, 3208 Sandefjord

 

Telefon: 930 50 658

info@luckythirteen.no