• Lucky Thirteen

Derfor burde dere velge forlovelsesfotografering

Oppdatert: juli 27

Mange kommende brudepar erkjenner at de er litt ukomfortable når det gjelder bryllupsfotograferingen, og det er veldig forståelig! Flesteparten av oss har mest sannsynlig aldri stått foran kameraet til en profesjonell fotograf og vet ikke hva de kan vente seg. Her er tre grunner til at det det er en god investering å ta forlovelsesbilder.

Bli komfortable foran kameraet

Jeg har ved flere anledninger hatt brudepar på forlovelsesfotografering hvor de gir uttrykk for at de rett og slett gruer seg til bryllupsfotograferingen sin. De fleste kjenner på litt prestasjonsangst, og det er fullt forståelig! Når var du sist hos fotografen? Kanskje i forbindelse med konfirmasjonen, eller enda lenger siden; hos skolefotografen? Det er helt naturlig å være litt nervøs når man ikke vet hva man går til.

Når vi møtes for prøvefotograferingen er jeg veldig tydelig på at dere må fokusere på hverandre - ikke på meg og kameraet. Jeg kommer ikke til å be dere stå rett opp og ned foran kameraet og klistre på dere et stivt smil. Jeg kommer til å oppfordre dere til å bevege dere. Le. Se på hverandre. Hviske rare ting i øret til kjæresten for så å fange reaksjonen på bilde. Dere vil merke at dere veldig raskt "presterer" helt naturlig, og at fotograferingen ikke var så skummel som dere hadde forestilt dere.

Bli kjent med fotografen Vi skal tilbringe en av de største dagene i livet deres sammen, så det skulle bare mangle at dere føler dere komfortable med meg og at vi har god kjemi! Tenk så mye hyggeligere det er å ha et ansikt å forholde dere til fremfor et firmanavn. For min del er det også veldig fint å få en følelse av hvem dere er, både som personer og som et par.


I løpet av den timen vi tilbringer sammen oppfordrer jeg brudeparene til å spørre så mange spørsmål de kan slik at de ikke skal føle at det er noen usikkerhetsmomenter forbundet med fotograferingen og bryllupsdagen.

Fine minner fra en spennende tid

Dette er jo egentlig hovedpoenget med hele forlovelsesfotograferingen. Bryllupsbildene vil bli fantastiske minner fra en storslått dag hvor dere er pyntet i de fineste plaggene dere kanskje noen gang kommer til å bære. Men hadde det ikke vært fint å ha noen bilder av dere som kjærester? Minner fra den kanskje lykkeligste tiden i livet hvor dere er så forelsket og så forventningsfulle til hva som skal komme. Personlig synes jeg det er noe helt spesielt med forlovelsesbildene. Man kan så tydelig se hvorfor de to menneskene på bildene har bestemt seg for å tilbringe resten av livet sammen.


Forlovelsesfotografering koster 3000,-. Dere får 30 høyoppløselige bilder. Ta kontakt her :)


60 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle