• Lucky Thirteen

Forlovelsesfotografering i solnedgangen

Oppdatert: 27. mai 2020

25. mai møtte jeg det kommende brudeparet Stine og Christian i Larvik for å se på locations til deres junibryllup. Selv om jeg bor i nabobyen er jeg veldig lite kjent i Larvik, så da er det greit å ta et møte i forkant av bryllupet for å ha en plan for dagen. Det var først på den tredje plassen vi sjekket ut at vi fant de skyggeområdene vi trengte i tilfelle sol fra skyfri himmel, så det skulle vise seg at møtet var en veldig god idé! Vi var innom både Tollerodden og Hvittensand, men vi endte til slutt opp på Sukkersletta på Østre Halsen. Her har jeg fotografert tidligere, og det er en nydelig plass med både strand og trær - så en fin kombinasjon enten det blir sol eller skyer på bryllupsdagen. Siden vi uansett skulle møtes for å se på locations tok jeg med meg kameraet så vi fikk gjennomført en liten prøvefotografering før den store dagen! Dette er veldig verdifullt for parene, da de får oppleve hvordan det er å stå foran kameraet og hvordan jeg jobber for å få dem til å se som best ut på bildene. I tillegg blir vi jo litt kjent, som er veldig hyggelig med tanke på at jeg skal være med på selve bryllupsdagen deres.

Noen ganger gir jeg parene noen morsomme oppgaver for å løse opp stemningen og få litt bevegelse i bildene. En av disse er "drunk walk", hvor parene blir bedt om å gå mot meg og dulte borti hverandre som om de er fulle. Dette gir som regel noen skikkelige blinkskudd, og denne gangen var intet unntak!

Skal dere gifte dere og ønsker å ta forlovelsesbilder? Eller ønsker dere rett og slett noen søte bilder av dere som kjærester? Se mine priser for parfotograferinger her.

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle