• Lucky Thirteen

Septemberbryllup på Nøtterøy

Oppdatert: feb. 21

Sesongens siste bryllup på min kalender var høstbryllupet til Regine og Morten i Tønsberg. De giftet seg i Ramnes kirke i Re, og holdt middag og fest på Gimle selskapslokaler på Nøtterøy. Når man befinner seg på Nøtterøy så er den vakre Rosanesparken et ypperlig sted å ta portrettbildene! Her har jeg vært mange ganger før, og den parken er som laget for bryllupsfotograferinger. I forkant av bryllupet hadde Regine fortalt meg at en av tantene hennes skulle dekorere oppe ved alteret med blomster og -wait for it - et sengeteppe! Noe som visstnok var en gammel tradisjon i noen av kirkene i området der vielsen skulle være. Dette var første gang jeg hadde hørt om denne tradisjonen, og jeg skal innrømme at jeg umiddelbart fikk bilder i hodet av diverse sengetepper i alle regnbuens farger og tenkte at dette ville bli interessant! Men - når dagen kom og jeg gikk inn i kirken så jeg at alteret var pyntet med et pent hvitt, heklet sengeteppe og blomster som matchet resten av pynten i kirken, og ble med ett roligere. Haha. Det var jo faktisk ganske så fint. Det er morsomt med slike tradisjoner, og at folk holder dem i live!


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle