• Lucky Thirteen

Vårbryllup på Hellviktangen

Oppdatert: 27. mai 2020

Cathrine og Hans Kristian sitt bryllup på Hellviktangen på Nesodden ble en fantastisk dag! Vi slapp unna det forferdelige regnværet som var meldt, og kombinasjonen av tunge uværsskyer, nydelig kjole og helt fantastiske blomster ble en vakker ramme for vårens første bryllup!

Brudekjole: Kristins Brudesalong

Blomster: Ro & Raff

Hår/makeup: Vilde Østensen/Hendrix Hair avd. Frogner

Lokale: Hellviktangen Kunstkafé


Etter at siste touch var lagt på hår og makeup og brudekjolen var tatt på, kunne man se at det gikk opp for bruden at nå var det store øyeblikket snart her!

Da vi gikk ut i bilene kom det et lett regnskyll, men det ble med dét. Litt regn i sløret betyr jo lykke! Vel fremme på Hellviktangen var det blitt bestemt at vielsen burde holdes inne. Ikke på grunn av regn, men det blåste rimelig friskt ved vannet. God avgjørelse, da både slør og frisyre ville fått gjennomgå der vielsen opprinnelig skulle vært.

Lokalene på Hellviktangen Kunstkafé er så stemningsfulle, så det ble en flott ramme for vielsen selv om man måtte flytte inn.

Etter vel overstått vielse gikk vi ned mot vannet for å ta portrettbildene. Fortsatt opphold - og helt perfekt lys for fotografering med tunge, mørke skyer!

Vi beveget oss langs svabergene som omkranser Hellviktangen, og med den vinden var det godt at frisøren var brudens kusine og kunne komme til unnsetning når frisyren ble tatt av vinden.

Brudeparet var til og med sporty nok til å klatre litt på svabergene som lå litt lenger ut i vannet. Da blir fotografen fornøyd!

Ikke nok med at det er helt nydelig nede ved vannet på Hellviktangen, men akkurat denne aprildagen var vi så heldige at et frukttre stod i full blomst i tillegg!

Skal dere gifte dere, og liker bildene mine? Send meg en melding for å høre om jeg er ledig på deres bryllupsdato, da vel! Se priser og pakker her: https://www.luckythirteen.no/priser-bryllupsfotografering

502 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle